HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SEEKER’S CAMPIONS DE LA 4A LLIGA INTERCLUBS  (28.02.2019)
     
 
El passat diumenge les instal·lacions Ozone Bowling Lleida van acollir la darrera jornada de la lliga interclubs, l’equip del Club Bowling Seeker’s de Sabadell és va proclamar campió de la 4 edició.

Resultats molt ajustats entre els quatre primers equips, el Seeker’s format per Ferran Gordillo, Juan Carlos Alarcón, Ramon Requena i Santiago Ferrer és va imposar per només un punt a l’equip A del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels (50-49) amb, Alvaro-José Cardona, David Ansaldo, Fernando Gómez i Jordi Tubella, el tercer lloc i amb 45 punts, va ser per l’equip Tomahawk Bowling Club de Bellvís, tot i que va empatar a punts amb l’equip B del Joventut Al-Vici els van superar a pals. Cal destacar que l’equip de Bellvís ha debutat aquesta temporada a la competició i està format per Albert Sans, Benet Ballespí, Cristian Zueco i Sergi Uceda.

En l’apartat de resultats individuals, Fernando Gómez ha estat el millor jugador scratch amb 200,43 pals de mitjana assolint els millors resultats en la jornada final, 211,63 de mitjana, mentre Cristian Zueco va ser el millor jugador amb handicap amb una mitjana de 208,14.

La jornada va finalitzar amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels organitzadors, un total de 7 equips de 6 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per l’associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb col·laboració dels clubs C.B. Barcelona, Joventut Al-Vici C.B. i Sweetrade B.C., amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Foto: Equip Seeker’s BC. - Campions 2019

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades