HOME




   
 
BOWLING: EN MARXA LA 2A SÈRIE DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA   (05.03.2019)
     
 

Aquest vespre comença la segona sèrie dels Campionats Nacionals de Catalunya, l’equip del BC Diagonal  format per, Axel Guimó, Marcial Ovide, Moisés Pérez i  Sergi Montaña encapçala totes les classificacions.


Marcial Ovide i Sergi Montaña capdavanters en la prova individual i de parelles i en la prova d’equips juntament amb Axel i Moisés. El conjunt de Sabadell, Diamond Bowling Club format per Josep Oriol Navarro, Diego Peña, Francisco Hernández i Eduard Albert, van en segona posició en les proves de parelles i equips. En categoria femenina, Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona lidera la classificació individual i juntament amb Íngrid Julià la de parelles.


Totes les classificacions són provisionals, els campionats de Catalunya es disputen en tres sèries, la suma de les tres sèries dóna els campions i campiones de cada una de les proves i el  pas a la classificació per equips a la Copa Generalitat.


Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, acull la segona prova que tindrà lloc del 5 al 10 de març.


 http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp


 http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: BC Diagonal


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades