HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÚLTIMA JORNADA DEL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (21.03.2019)
     
 

Aquest cap de setmana 23/24 de març se celebra la cinquena i última  jornada del Circuit Individual Infantil  de bitlles catalanes que inclou les categories benjamina, alevina i infantil, tant masculines com femenines. Els vuit millors jugadors i jugadores de cada categoria es classificaran pel Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Jesús-Tortosa (Baix Ebre), el proper 25 de maig.


Pol Viladrich (Olius), és líder destacat en la categoria infantil masculina, amb una mitjana de 73,88 punts per partida. El segueixen Albert Roquet (Vic Bitlles), i Roc Franch (Castellar). Abel Caballé (la Penya del Bistec),domina amb claredat la categoria alevina, amb 73,17 punts de mitja, mentre que a la categoria benjamina hi ha més igualtat entre els tres primers classificats, Héctor Mateo (73,25) i Jordi Monfulleda (69,17), tots dos de la Penya del Bistec de Tordera i Héctor Pérez (68,75), de la Sénia.


Pel què fa a les categories femenines, les jugadores de Godall lideren les tres classificacions. Sara Arasa és primera en categoria infantil, Marina Villalbí en alevina, i Dúnia Rangel en categoria benjamina, amb unes mitjanes de 64,38 punts, 53,25 i 61,75 punts per partida respectivament.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campionat de Catalunya Infantil 2018 a Tordera (Maresme)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades