HOME
   
 
BITLLES CATALANES: CINQUENA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (22.03.2019)
     
 

Aquest cap de setmana 23/24 de març se celebra la cinquena jornada dels Circuits Individuals  de bitlles catalanes, penúltima de la temporada pels circuits Sènior i Sub 25, i última del Circuit Infantil.


Dissabte dia 23 hi haurà competició a Jesús-Tortosa (Baix Ebre), tant al matí com a la tarda, Badalona (Barcelonès), el Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Palafrugell (Baix Empordà), i Sils (la Selva). El diumenge 24, la competició es traslladarà a les seus d’Amposta (Montsià), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Igualada (Anoia), Salomó (Tarragonès), Llofriu (Baix Empordà), Cervera (Segarra), Bellpuig i Tàrrega (Urgell) i Benavent de Segrià (Segrià).


La darrera jornada dels circuits sènior i sub 25 es disputarà el caps de setmana 4/5de maig de 2019. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2019, que es disputarà a Miralcamp (Pla d’Urgell), el diumenge 9 de juny, en les categories sènior i sub 25, mentre que el Campionat de Catalunya Infantil se celebrarà el dissabte 25 de maig a Jesús-Tortosa (Baix Ebre).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Roser Cherta, líder del Circuit Individual Sènior Femení 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades