HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (29.03.2019)
     
 

El cap de setmana 23/24 de març ha finalitzat el Circuit Individual Infantil, que aquesta temporada ha comptat amb la participació d’un total de 60 esportistes d’edats compreses entre 8 i 13 anys, representant a 19 clubs de tot el territori català,  repartits en tres categories d’edat, benjamina, alevina i infantil.


Pel què fa a les categories masculines, Héctor Mateo de la Penya del Bistec de Tordera, és el campió de la categoria benjamina i millor jugador del circuit, amb una mitjana de 79.50 punts per partida, seguit del seu company de club Jordi Monfulleda i Héctor Pérez de la Sénia. En alevins, el primer classificat també ha estat un jugadors de la Penya del Bistec, Abel Caballé, que ja va vèncer la temporada passada, sent segon Jordi Martínez de Vilafranca i tercer Jan Franch de Castellar del Vallès. Pol Viladrich, d’Olius, també ha repetit victòria en categoria infantil, seguit d’Albert Roquet de Vic Bitlles i Roc Franch de Castellar del Vallès.


Les jugadores del Godall han dominat les classificacions femenines. En categoria benjamina Dúnia Rangel ha estat la primera, seguida de Judith Ruiz de Vall-llobrega i Sara Massa d’Esclanyà. Marina Villalbí ha vençut en categoria alevina per davant de Mireia Pont de Llofriu i Marta Subirats de Catalònia de Jesús. El domini de les jugadores de Godall ha estat total en categoria femenina copant les tres primeres posicions: Sara Arasa ha estat primera amb la millor puntuació femenina (69,67 punts de mitjana). segona s’ha classificat Vinyet Fornós i tercera Maria Rangel.


El proper dissabte 25 de maig, a partir de les 10 del matí, es disputarà el Campionat de Catalunya Individual per aquestes categories, on hi participaran tots els nois i noies que han aconseguit la classificació en aquest Circuit Individual. El campionat se celebrarà a les pistes del Institu Escola Daniel Magrané de Jesús-Tortosa (Baix Ebre), i estarà organitzat pel C.B. Catalònia de Jesús.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campionat de Catalunya infantil 2018 a Tordera



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades