BOWLING: JOVENTUT AL-VICI I TERRESSA ASCENS DIRECTE A PRIMERA DIVISIÓ  (29.03.2019)

Els equips Joventut Al-Vici, B de Castelldefels i l’equip A del Terrassa Bowling Club, van assolir l’ascens directe a la primera divisió en proclamar-se campions de grup de segona divisió el passat 23 i 24 de març.

Merescuda victòria de l’equip del Joventut Al-vici format per, Borja Hernanz, Ignasi Moles, Juan M Albizuri, Joan Creus, Jordi Maurel, Jordi Ponsico i Miquel Àngel Roig, que van liderar la classificació del grup A des de la primera jornada,  i amb un total de 162 punts van  imposar-se amb comoditat als seus rivals de grup. Pel que fa al campió del grup B, el conjunt vallesà format per Avelino Antunez, els germans Aleix i Manuel Soriano,  Ivan Agustí i Valentí Mas, també van liderar el grup B en tot moment però amb el Cats Bowling Club de Matarò trepitjant-los els talons durant tot el campionat i una puntuació final molt ajustada 133 a 125.

Els equips Penedès BC del Vendrell, Nou Bowling Club de Mataró, Club Cats Bowling de Mataró, i Breaking Bowlers Club de Barcelona, en qualitat de 2n i 3r classificat de cada grup, juntament amb el Club Seven-3 4 classificat de primera divisió, disputaran la final d’ascens per aconseguir una plaça a primera divisió.

La final se celebrarà diumenge 12 de maig a les instal·lacions de Girobowling – Salt.

A segona divisió hi han participat un total de 74 esportistes que formaven els 12 equips de tota Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.