HOME

BOWLING TENPIN: SERGIO GARCÍA CAMPIÓ DEL CINQUÈ TORNEIG DIAMOND   (01.04.2019)

Sergio García de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí campió de la cinquena edició Torneig Diamond en la final que va tenir lloc aquest diumenge a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.

Remuntada de Sergio García en les finals de diumenge, en Sergio  va  entrar en la 10a posició per disputar la fase 1 de la final i va anar superant totes les fases fins aconseguir una de les quatre places per disputar la darrera fase juntament amb Lluís Montfort del Sweetrade BC Les Franqueses, Javier Taribo C.B. Flecha-1 de Barcelona i Moisés Pérez BC Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, de la que n’ha sortit vencedor arribant així a la final de defensa de posició desbancat a Javier Taribo del Club Felcha-1 de Barcelona per 273 a 223.

Bons resultats en general en aquesta competició, destacant la millor sèrie de classificació 1471 pals (245,16 de mitjana) d’Axel Guimó i la millor sèrie de repesca de Marcial Ovide amb 1377 pals (BC Diagonal), mentre la millor partida (278) torna a ser per Juan José Bustos del Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts, que l’any passat va aconseguir la partida perfecta. Keyla Vásquez del Club Xtreme i Marina Sardà del Sweetrade van ser les  participants femenines, dos pals van deixar la Keyla fora de la final.

El lliurament de premis de mans de Jessica Toro, vicepresidenta del Diamond BC, acompanyada de Diego Peña, va cloure la competició celebrada a les instal·lacions de New Pack Vallès de Terrassa, del 27 al 31 de març i  organitzada pel Diamond Bowling Club amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Foto 1: Sergio García amb Jessica Toro i Diego Peña

Foto 2: Finalistes