BOWLING TENPIN: LLUIS MONTFORT I CRISTINA SANZ CAMPIÓ I CAMPIONA INDIVIDUAL DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (15.04.2019)

Lluís Montfort del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses campió individual en categoria masculina i Cristina Sanz del C.B. Les Corts  de Barcelona en categoria femenina dels 22è Campionats Nacionals de Catalunya, finalitzats aquest diumenge a les instal·lacions de Girobowling de Salt.

En Lluis va liderar la prova individual des de la segona sèrie seguit de molt a prop de Marcial Ovide del C.B. Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, el podi el va completar Axel Guimó també del club Diagonal.

En categoria femenina,  Cristina Sanz va guanyar la medalla d’or amb comoditat, més ajustats van estar els resultats per la plata i el bronze entre les jugadores de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí, Lia Mojarro va superar a  Keyla Vásquez per només 12 pals.

Per categories, Manel Gimeno del Club Cat Bowling Figueres, campió de la 2a categoria amb un total de 3686 pals mentre Cristian Zueco del Club Tomahawk de Bellvís s’erigia com a campió de tercera categoria amb 3552 pals. En segona categoria femenina, Montserrat Sánchez del Nou BC de Mataró revalida el títol assolit la temporada passada.

Novament lluita per l’or a la prova de parelles entre Sweetrade BC i Diagonal, on finalment Lluís Montfort i Àlvar Cardona es van imposar a Marcial Ovide i Sergi Montaña per 112 pals, més ajustats van anar el resultats per la medalla de bronze, on la parella que completa l’equip del Diagonal formada per, Axel Guimó i Moisés Pérez es van imposar per 4 pals a la parella del Club Cat Bowling Figueres formada per Carlos Domínguez i Manel Gimeno

En categoria femenina, la parella del Nou BC, Montserrat Rodriguez i Gemma García van aconseguir la primera posició i medalla d’or, Núria Crespo i Evelyn Dominici de l’Xtreme BC, assolien la medalla de plata. En  la prova de parelles mixtes, repeteixen Elisabet Cejudo i Moisés Sempere, la plata aquest any és pels germans Keyla i Ademir Vásquez tots del Club Xtreme, la medalla de bronze per la parella del Sweetrade formada per Marina Sardá i Jordi Garcia.

L’Equip del CB Diagonal, format per Axel Guimó, Marcial Ovide, Sergi Montaña i Moisés Pérez es van erigir com a campions en la prova d’equips per cinquena vegada, fa 6 anys que els campionats de Catalunya es disputen en aquest format.

La competició s’ha disputat en tres fases del 19 de gener al 14 d’abril  i ha tingut lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts la primera i segona sèrie mentre que Girobowling de Salt va acollir la tercera. A la competició hi ha participat total de 93 esportistes de 19 clubs de tota Catalunya.