HOME




   
 
BOWLING: EL BC DIAGONAL CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA DIVISIÓ D’HONOR  (29.04.2019)
     
 

El Bowling Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, revalida el títol de campió de Lliga Catalana de divisió d’honor al superar la diferència que els portava el conjunt de Les Franqueses, Sweetrade Bowling Club.


L’equip format per Axel Guimó, Sergi Montaña, Marcial Ovide, Moisés Pérez, José M Rubio i Joan Vall, van fer una excel·lent jornada final emportant-se 36 dels 40 punts que havia en joc i assolint un total de 149 punts.


El segon lloc ha estat per l’equip A del Sweetrade BC, amb Àlvar Cardona, Andrés Sanz, Artur Colomer, Claude Bouchardy, Lluís Montfort, Patrick Guerre, Pierre-Luc Sánchez i Nacís Sistach, amb un total de 139 punts. En tercer lloc i 117 punts l’equip A del Joventut Al-Vici de Castelldefels, forma per, Álvaro-José Cardona, David Ansaldo, Fernando Gómez, Jordi Tubella i Pau Ortega,  Diamond BC de Sabadell ha quedat en la quarta posició salvant la categoria. Els equips del Comarcal A de Sabadell i Les Gavarres de Reus baixen a la primera divisió.


Cal destacar els bons resultats individuals de Marcial Ovide 231,44 de mitjana, Lluis Montfort 220,71, Pierre-Luc Sánchez 212,38, Axel Guimó 211,57, Artur Colomer i Moisés Pérez amb 207,89 i 207,63 respectivament i Àvar Cardona amb 205,10 de mitjana.


Les instal·lacions de Girobowlig de Salt, va acollir la darrera jornada de la lliga catalana de la divisió d’honor que va tenir lloc diumenge 28 d’abril, amb la participació dels 6 equips que la conformen i  un total de 34 esportistes de 6 equips de Catalunya.


La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: B.C. Diagonal



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades