HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PARTIDES DE RÈCORD DEL GUINARDÓ A LA LLIGA CATALANA  (02.05.2019)
     
 

L’equip de Lliga Catalana del C.B. Guinardó va aconseguir el passat cap de setmana realitzar dues partides que passaran a la història de les bitlles catalanes, ja que va acumular un total de 819 punts, 406 en la primera partida i 413 punts en la segona, superant de 16 punts la marca aconseguida pels Alls Secs Piquen el passat mes de gener.


L’equip del Guinardó, que lidera el Grup 6 de la Lliga Catalana, competia a la pista del Sant Llorenç la Mola, i va estar format per Gabriel González, Juan José Centeno, César Vara, Gaspar Villalón i Fernando Rubio. A més, aquests tres últims jugadors, van aconseguir en la segona partida fer la màxima puntuació (90 punts), fent 9 bitlles de 9 intents cadascun d’ells, quelcom mai vist en aquesta competició.


Aquesta puntuació és la millor de la història de la Lliga Catalana, ja que supera la que va aconseguir el C.B. la Galera el 18 de març de 2017, quan va sumar un total de 806 punts (410+396), en el seu enfrontament contra l’Amposta. A els jugadors barcelonins els han faltat encara 14 punts en la segona partida per poder igualar la marca de la Galera, 427 punts i 40 bitlles aconseguits en la Lliga Nacional el desembre de 2009.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: St. Llorenç la Mola i Guinardó a les pistes de Sant Llorenç Savall



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades