HOME




   
 
BOWLING: L’EQUIP DEL CLUB SEVEN-3 GUANYA LA FINAL DE PRIMERA DIVISIÓ LLIGA CATALANA  (06.05.2019)
     
 

L’Equip del Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts, format per Carlos Avilés, Francisco Hernández, Javier Crespi, Juan José Bustos i Magi Santacana manté la categoria a primera divisió en guanyar la final que es va celebrar ahir diumenge a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.


El conjunt del Seven-3 van acabar la jornada invictes amb un total de 42 dels 50 punts en que estaven en joc. El segon lloc va ser per l’equip de Mataró del Club Cats Bowling, amb Manuel Hernández, Pablo Caballero, Pedro López i Pere Escobar,  empatats a 34 punts amb l’equip del Penedès Bowling Club de El Vendrell, liderat per Amaro i Oliver Cayuela, Pere Sadurní, Roberto Veronese, Josep López i Òscar Duarte.


Juan José Bustos, ha estat el millor jugador de la jornada amb un total de 1982 pals (198,20 de mitjana) aconseguint també la millor partida amb 245 pals.


Amb aquesta final queda definida la primera divisió per la temporada 2019-20220, que juntament amb el Seven-3 i prendran part els equips dels clubs Terrassa A i Comarcal de Terrassa, Les Gavarres de Reus, Joventut Al-Vici B de Castelldefels i Sweetrade B de Les Franqueses.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto:  jugador del Club Seven-3


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades