HOME




   
 
BOWLING: AQUEST CAP DE SETMANA ES JUGUEN L’ASCENS A 2A  (12.05.2019)
     
 

Aquest diumenge les instal·lacions de Girobowling de Salt, acullen la final d’ascens a segona divisió de lliga catalana, 6 equips lluitaran per les dues places d’ascens a partit únic.


Els equips dels Clubs,  Team Ilerdense de Lleida, (5è classificat grup A 2a divisió), Mediterrània BC “B” i  Mediterrània BC “D”  de Barcelona, (5è classificat grup B 2a divisió i 2n classificat grup B 3a divisió ) respectivament, Joventut Al-Vici, BC  “C” de Castelldefels (2n classificat grup A 3a divisió), C.B. Full Strikes de Vilanova i la Geltrú (3r classificat grup A 3a divisió) i CB Flecha-1  de Barcelona (3r classificat grup B 3a divisió), disputaran una jornada tots contra tots on només valen els punts per assolir les dues places d’ascens.


Formaran la segona divisió la temporada 2019-2020, els equips classificats en la 4a posició de cada grup (A i B), els dos equips campions de tercera divisió de cada grup (A i B), els equips classificats en 5a i 6a posició de primera divisió, els equips classificats del 2a al 5è de la final d’ascens permanència de primera divisió, i els equips campió i  2n classificat de la final d’ascens/permanència a segona divisió


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades