HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VALL-LLOBREGA REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LA LLIGA GIRONA  (14.05.2019)
     
 

L’equip del C.B. Vall-llobrega s’ha proclamat campió per quarta vegada consecutiva de la Lliga Girona de bitlles catalanes, en un final de lliga disputat el passat 12 de maig. L’equip de Vall-llobrega ha estat format per Antonio Muñoz, Júlia Aymerich, Andreu Torres, Francisco Ruiz, Manel Aguilar, Josep Julià i Raúl Leyes.


En la final, el Vall-llobrega va derrotar a doble partida al C.B. Esclanyà, sotscampió, per 717 a 679 punts. Pel tercer lloc es van enfrontar el C.B.C. Pessebristes i el C.B.C. Torrent, amb victòria dels Pessebristes per 610 a 570. Cinquè ha estat el Palamós, seguit de Mont-ras, Els Cremats i Vila-romà.


Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Andreu Torres, Francisco Ruiz i Josep Julià, tots tres de Vall-llobrega. Les millors jugadores han estat Susana Espinosa i Petronila Bujet d’Esclanyà, i Visi Salcedo de Torrent.


El final de lliga es va disputar al poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà), i va lliurar els trofeus als millor equips Ernest Darder, Delegat a Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Victòria Medinyà, delegada de la Lliga Girona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Fotos: 1 Vall-llobrega – 2 Tots els participants a la Lliga Girona



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades