HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MARTA SOLÉ I NIL SOLÉ VENCEDORS DEL CIRCUIT INDIVIDUAL SUB 25  (15.05.2019)
     
 

La jugadora del Siuranenc d’Horta, Marta Solé, i el jugador del Igualada Nil Solé, s’han proclamat campions de la vuitena edició del Circuit Individual Sub 25, un cop comptabilitzades les 10 millors partides de cada participant. Han competit un total de 12 nois i 11 noies d’aquestes categories.


En categoria femenina, Marta Solé ha sumat  776 punts (77,6 de mitjana), només dos més que Nadia Segura (Fartucs Bitlles), que n’ha aconseguit 774. Tercera classificada ha esta Mariona Trullos (Olius), amb un total de 732 punts. El campió masculí, Nil solé, ha aconseguit un total de 788 punts (78,8 de mitjana), superant clarament al segon i tercer classificats, Emmanuel Ortega (Alls Secs Piquen), i Manel Font (Castellserà), amb 737 i 730 punts respectivament.


El proper diumenge 9 de juny, a partir de les 10 del matí, es disputarà el Campionat de Catalunya Individual Absolut, on hi participaran tots els bitllaires que han aconseguit la classificació, tant del Circuit Sub 25 com del Sènior (60 homes i 40 dones). El campionat se celebrarà a Miralcamp (Pla d’Urgell).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Marta Solé i Nil Solé



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades