BOWLING: LIA MOJARRO CAMPIONA DEL MÀSTER FEMENÍ  (28.05.2019)

Lia Mojarro de l’Xtreme Bowling Club,  s’ha erigit campiona del màster de Catalunya femení per segon any consecutiu, al imposar-se a Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts per 204 a 179 en la final de defensa de posició, en la partida anterior va guanyar còmodament a  Marina Sardà del Sweetrade BC Les Franqueses 196 a 156.

El passat diumenge les instal·lacions de Baix Bowling van acollir el màster femení de Catalunya amb la participació de les 9 millors classificades per categories dels Campionats de Catalunya. En la fase preliminar  Cristina Sanz va liderar la competició desprès de la quarta partida i fins el final, amb un total de 1175 pals va obtenir la primera plaça, emocionat lluita per la segona i tercera plaça per la final de defensa de posició entre, Lia, Marina, Núria Crespo del Xtreme i  Íngrid Julià del Club Les Corts. Només un pal de diferència va donar la posició, Lia Mojarro va obtenir un total de 1129 pals i Marina 1128, també un pal va separar la 4a de la 5a classificada. 1106 pals per a Ingrid Julià i 1105 per Núria Crespo.

Un cop acabada la competició, Ivan Jimenez, president de Xtreme BC, Robert Ouro Vicepresident del Club Nou Bowling i Roser Romero, presidenta del CB Les Corts van lliurar les medalles a les tres finalistes, així com les medalles de les proves individuals i de parelles en categoria femenina i parelles mixtes, dels 22è Campionats Nacionals de Catalunya 2019.

Individual primera categoria, Cristina Sanz (Club Les Corts),  Lia Mojarro i Keyla Vásquez (Xtreme BC). Campiones de 2a categoria, Montserrat Sánchez (Nou BC), Marina Sardá (Sweetrade BC) Gemma García (Nou BC). Prova parelles femenina, Montserrat Sánchez i Gemma Garcia medalla d’or, la medalla de plata va ser per Núria Crespo i Evelyn Dominici. En categoria mixta, l’or i la plata per les parelles del Club Xtreme  formades per Elisabet Cejudo i Moisés Sempere, Keyla i Ademir Vásquez i bronze per la parella del Sweetrade, Marina Sardà i Jordi Garcia. Marina Sarda també es va fer amb la medalla a la millor jugadora sub-18.

Foto1 : Podi màster

Foto 2: Grup guardonades