HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SAGRADA FAMÍLIA CAMPIÓ DE LA LLIGA BARCELONA  (29.05.2019)
     
 

L’equip del Sagrada Família va aconseguir,el passat diumenge 26 de maig, a les pistes del C.B. Colobrers, a la zona esportiva de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), revalidar el títol de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes, gràcies a les seves victòries contra els dos màxims rivals, el Siuranenc d’Horta B i el Termites Llefià C. L’equip barceloní ha format aquesta temporada amb José Luís González, Miguel Andrés – aquest dos jugador van fer 90 punts en la última partida – Joan Mariné, Ángel Pascual, Antonio Membrado, Liborio Peñarrubia, Mariano Galindo, Josep Sala, Manuel Alen i Julio Cardenal.


La lluita pel segon lloc entre Siuranenc d’Horta B i Termites Llefià C es va resoldre a favor dels hortencs, tot i l’empat final a punts, gràcies al millor average en els enfrontaments directes amb l’equip de Badalona, que finalment va ser tercer. Individualment, els millors de la temporada han esta José Luís González (Sagrada Família), en homes, i Cándida Fernández (Va Tornem-hi), en dones.


Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, acompanyat de Josep Piñol, president del C.B. Colobrers, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als millors equips de la XXV Lliga Barcelona de bitlles catalanes.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 – Sagrada Família


Foto 2 – Els 3 equips premiats



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades