HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JUAN SERRANO CAMPIÓ DEL MÀSTER SÈNIOR   (03.06.2019)
     
 

Juan Serrano del Club Bowling Flecha-1 de Barcelona, campió del 4t Màster Sènior, celebrat aquest diumenge a les instal·lacions d’Aro Bowling de Platja d’Aro, amb la participació dels 30 millors classificats dels Circuits Sènior 2018-2019.


En Juan, va fer una jornada impecable obtenint molt bons resultats que li van proporcionar els 151 punts per assolir la victòria, el segon lloc i amb 132 punts va estar per Manuel López Enriquez del CB Comarcal de Terrassa que va superar al tercer classificat per 4 punts, Ramon Guasch del Joventut Al-Vici de Castelldefels. Els dos jugadors van portar un estira i arronsa tota la jornada, en Ramon va perdre el segon lloc a la 5a partida quan en Manuel li va recuperar els punts que li portava d’avantatge.  


La competició és amb handicap i de categoria única, tot i així l’organització atorga el títol de màster al millor jugador i millor jugadora scratch i que enguany han estat per a Juan Serrano amb 1204 pals, el títol de màster femení ha quedar desert per manca de participants.


La competició va estar organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. La prova màster tanca la temporada 2018-2019 de les competicions d’aquesta categoria.


La jornada es va cloure amb el lliurament de premis i trofeus als campions de la prova màster i del 4rt Circuit Sènior de mans d’Albert Roca president de l’entitat organitzadora acompanyat de Carlos Martí  i Miquel Angel Roig, vicepresident i  tresorer de la mateixa entitat.


 


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


http://www.fcbb.cat/qubic_socials.asp


Foto: Podi màster 2019 amb els directius de l’ABCS2015


Foto 2: Els 30 participants.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades