HOME

BOWLING TENPIN: PAPER GROC CAMPIONS DE LA 8A LLIGA TEN PIN D’OR  (05.06.2019)

L’equip Paper Groc, format per  Àlvar Cardona i Álvaro-José Cardona amb el suport puntual d’Àngels i Glòria Sala, son els nous campions de la Lliga Tenpin d’or, que s’ha disputat a les pistes de Bowling Pedralbes de Barcelona en el decurs de 30 jornades, obtenint un total de 245 punts.

En segon lloc i per cinquè any consecutiu, l’equip United Colors format per, Fernando Gómez i Jordi Tubella, amb 206,50 punts i una mitjana d’equip de 201,13, completant el podi, l’equip Som 3 – 1 amb Joan Creus, Jordi Ponsico, Benet Boira i Ignasi Moles, el conjunt ha obtingut 197,50 punts i una mitjana de 198,90.

Àlvar Cardona encapçala la classificació general individual amb una mitjana de 215,60, en segon lloc i 204,84 de mitjana Fernando Gómez, i Álvaro-José Cardona és tercer amb 203,88.

A la final individual, Fernando Gómez del United Colors, es va fer amb el guardó de campió amb una sèrie de 903 pals, seguit de Jordi Tubella també del United amb 884 pals i David Ansaldo  del B+B amb una sèrie de 868 pals, Àlvar Cardona es va quedar a 5 pals del podi. La final individual la disputen els 8 millors jugadors classificats de la lliga.

En l’apartat de rècords, els components de Paper Groc, els acaparen tots, màxima sèrie i partida scratch Àlvar Cardona i màxima partida amb handicap compartida amb David Ansaldo, màxima sèrie amb handicap Álvaro-José Cardona, i les màximes sèries i partides d’equip en handicap i scratch per l’equip de Paper Groc.

Un total de 22 esportistes han format els  8 equips que han pres part a la competició, organitzada pel Joventut Al-Vici amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Un cop acabada la final individual que va tenir lloc dimarts 4 de juny es va fer el tradicional lliurament de premis a càrrec de Joan Creus president del Club organitzador.