HOME




   
 
BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE CAMPIÓ DEL CINQUÈ OPEN SANT VICENÇ  (11.06.2019)
     
 

Marcial Ovide del Club Bowling Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, ha estat el campió de la cinquena edició de l’Open Sant Vicenç, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 4 al 9 de juny.


Marcial Ovide es va imposar a Julien Droz del Diamond B.C., a la final de defensa de posició per la mínima (410-402). En la partida anterior en Marcial ha vençut amb comoditat a Àlvar Cardona del Sweetrade B.C. Les Franqueses, que ha estat tercer.


Puntualment a les 9 del matí ha començat la primera fase de les semifinals amb els classificats del 15 al 30, dels que han passat 8 per a la fase 2 competint amb els classificats del 7 al 14, els sis millors han disputat la fase 3 amb el 6 primers de les sèries de classificació. La tercera fase que dóna pas als  tres millors per disputat la final de defensa de posició ha anat molt ajustada i emocionat fins la darrera partida.


Cal destacar els bons resultats del torneig, Marcial Ovide, assolir la millor sèrie del torneig amb 1444 pals (240,66de mitjana) seguit de Marina Sardà, del Sweetrade BC, amb  1307 (217,83 de mitjana) la millor partida i premi d’una bola gentilesa de Bowltech ha estat per Marcial Ovide  amb una partida perfecta 300 pals. El premi a la millor sèrie de repesca, l’ha guanyat Marina Sardà. El premi a la millor sèrie del torneig, una sèrie al Brunswich Madrid Challenge, també ha estat per Marcial Ovide,  Global 900 ha obsequiat amb un lot de productes als classificats del 5è al 12è. I Trofeus Laudos ha obsequiat  12 finalistes amb un record del torneig.


Acabada la competició ha tingut lloc el lliurament de premis de mans de Íngrid Julià i Cristina Sanz en representació del club Les Corts acompanyades de Patrick Guerre, Mercedes Palacin i Andrés Sanz representants del Club Sweetrade.


Un total de 62 esportistes de 17 clubs catalans han pres part a la competició, organitzada pel Club Bowling Les Corts i Sweetrade Bowling Club- Les Franqueses, amb el patrocini de Bowltech, Trofeus Laudo’s i Baix Bowling,  i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Classificació: Marcial Ovide, Julien Droz, Àlvar Cardona, Francisco Rodríguez (Celta), Miguel Ángel Seoane (Diamond), Sergi Montaña (Diagonal), Josep M. Contijoch (Les Gavarres), Ángel García (ABCS2015), Marina Sardà i Lluís Montfort (Sweetrade), Moisés Pérez (Diagonal), i Xavier Taribó (Flecha-1).


 http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Podi i els 12 finalistes.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades