BITLLES CATALANES: TERESA BOTET I CARLES VIVES CAMPIONS DE CATALUNYA 2019  (12.06.2019)

Amb sengles partides perfectes – 90 punts – Teresa Botet (C.B.C. Palamós), i Carles Vives (S.C. Salamonenca), es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes en el campionat disputat a Miralcamp (Pla d’Urgell), el passat diumenge dia 9 de juny, i per tant, es van penjar la medalla als campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

En la 21a edició del Campionat de Catalunya individual hi van participar 97 jugadors i jugadores, 59 homes i 38 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 8 noies de categoria sub 25.

Teresa Botet es va proclamar campiona després de superar en la gran final a Laia Roura (la Penya del Bistec), segona classificada i campiona Sub 25, i Encarna Vega (Alls Secs Piquen), que va ser tercera. Quarta va ser Anna Pruna (la Penya del Bistec i cinquena Gina Piñol (Colobrers), que va quedar en segona posició de categoria Sub 25. Marta Solé (Siuranenc d’Horta va completar el podi d’aquesta categoria.

Carles Vives va superar en la final a Josep Alsina (Llofriu), segon classificat final i millor jugador de les dues partides classificatòries amb dos 90, i Miquel Lloreta (Lloreta Kin), tercer. El quart classificat va ser Enric López (Catalònia de Jesús), i cinquè absolut i campió Sub 25 Nil Solé (Igualada). També van pujar al podi d’aquesta categoria Emmanuel Ortega (Alls Secs Piquen), i Manuel Rodríguez (Termites Llefià), segon i tercer classificats respectivament.

Va presidir el lliurament de premis Mencior Clarament, alcalde en funcions de Miralcamp, acompanyat d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Joan Tió, president del Club de Bitlles Miralcamp, organitzador del campionat.