HOME




   
 
BOLOS LEONESES:BRETONES I MARCOS CAMPIONS  (14.06.2019)
     
 

José Bretones dels club de Bolos Leoneses d’Horta i  Manuel Marcos del Club de Bolos Leoneses El Negrillón de L’Hospitalet, campions de la 17a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada dissabte 8 de juny a les pistes del Club Leoneses de Horta situades a la Plaça de la Clota.


Resultats molt ajustats entre els tres primers de primera categoria, José Bretones amb 303 punts ha estat el campió seguit del seu germà i company de club Rafael Bretones amb 293 punts i completant el podi de primera Daniel Díez Gonzalez del Club El Negrillón de l’Hospitalet, amb 290 punts.


Manuel Marcos ha estat el campió de la segona categoria per segon any consecutiu amb 304 punts, en segon lloc Martín Martínez del Club d’Horta amb 276 punts i Jacinto Rodriguez del Negrillón tercer amb 271 punts.


Com sempre ambient festiu en el decurs de la competició que va seguir un nombrós públic, un cop acabada la competició es va fer el lliurament dels trofeus de mans dels membres de la junta directiva del club amfitrió.




Foto: Manuel Marcos birlant



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades