HOME




   
 
BOWLING TENPIN: B󷷷C󷷷 DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (17.06.2019)
     
 

L’equip del  Bowling Club Diagonal format per, Axel Guimó, Moisés Pérez, Marcial Ovide i Sergi Montaña, han aixecat la copa de campions de la 22a edició de la Copa Generalitat de Bowling, amb un total de 135 punts, celebrada diumenge 16 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.


El campionat s’ha decidit en el darrer enfrontament en un emocionant partit,  entre els equips del Diagonal i el Sweetrade B.C. Les Franqueses, el darrer strike de Marcial Ovide en la darrera tirada han donat la victòria al Diagonal, el conjunt vallesà format per, Artur Colomer, Enric Carrió, Lluís Montfort i Marina Sardà  han estat segons amb131 punts, el tercer lloc ha estat per l’equip del Club Cat Bowling Figueres amb 80 punts i format per, Carlos Domínguez,  Carlos Martí, Luzdivino Recio i Manel Gimeno.


La millor puntuació individual l’ha aconseguir Lluís Montfort amb 1456 pals, seguit de Artur Colomer i Axel Guimó amb 1418 i 1417 pals respectivament.


La Copa Generalitat tanca la temporada 2018-2019, amb la participació dels 8 millors equips classificats als Campionats Nacionals de Catalunya.


Acabada la competició s’ha procedit al lliurament de la Copa Generalitat, així com dels trofeus de la Lliga Catalana 2018-2019 juntament amb la medalla de campions que atorga la UFEC i les medalles de la prova d’equips dels Campionats de Catalunya, Axel Guimó i Roser Romero, secretari i gerent de la FCBB amb Joan Creus, president del Joventut Al-Vici,C.B, han estat els encarregats de l’acte de lliurament de medalles i trofeus.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: B.C. Diagonal – Campions Copa Generalitat 2019


Foto: Podi Equips Campionats Catalunya



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades