HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2019  (18.06.2019)
     
 

El passat dissabte 15 de juny, a l’Insititut Escola Daniel Magrané de l’EMD Jesús (Baix Ebre), es va celebrar el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de més de 30 nens i nenes  representant a 13 clubs de tot el país.


En les categories femenines el domini va ser per les jugadores de les Terres de l’Ebre. En benjamines Dúnia Rangel (Godall), es va imposar a Judith Ruiz (Vall-llobrega), i Andrea Cortiella (la Galera). En categoria alevina Marta Subirats (Catalònia de Jesús), va ser campiona davant Marina Villalbí (Godall), i Mina Morcillo (Catalònia de Jesús). En categoria infantil les jugadores de Godall van copar el podi, sent campiona per cinquè any consecutiu – 2 de benjamina, 2 d’alevina i 1 d’infantil – Sara Arasa, seguida de Maria Rangel i Vinyet Fornós.


La competició masculina va ser molt igualada en les tres categories. En benjamina Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), va superar per un sol punt a Héctor Pérez (la Sénia), sent tercer Arnau Barrera (la Penya del Bistec. En alevins Jordi Martínez (Vilafranca), va superor a Abel Caballé (la Penya del Bistec), i Oriol Martínez (Mont-ras). En categoria infantil el triomf va ser, també per un sol punt, per a Pol Viladrich (Olius), seguit d’Izan Angullo (la Sénia), i Ernest Ortego (Termites Llefià).


Els premis corresponents al Campionat de Catalunya van ser lliurats per  Josep Pere Puig, regidor d’Esports de Jesús, Gemma Millán, delegada de la FCBB, i Ramon Ferrando, president del Club de Bitlles Catalònia de Jesús, organitzador del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 – Tots els participants


Foto 2 – Els nous campions de Catalunya



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades