HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL A CAMPIÓ DE LA COPA MONTSIÀ  (26.06.2019)
     
 

L’equip A del C.B. Godall, s’ha proclamat campió de la 19a edició de la Copa Montsià de bitlles catalanes, organitzada pel C.B. Amposta, que s’ha disputat durant cinc caps de setmana dels mesos de maig i juny de 2019 i ha comptat amb la participació de 14 equips i 79 jugadors. L’equip de Godall ha dominat la competició des de la primera jornada, i ha superat en la classificació final el C.B. Vinaròs i l’equip del C.B. Amposta, segon i tercer classificats respectivament.


En l’apartat individual, els millors jugadors en categoria masculina han estat Jaume Fandos (Godall), Tomàs García (Vinaròs), i Santiago Bo (la Cava), mentre que en categoria femenina primera ha estat Elena Folia (Amposta),  Roser Cherta (la Galera), ha estat segona, i tercera s’ha classificat Ana Maria Muñoz (Godall).


El lliurament de premis va estar presidit per Carme Navarro, presidenta del Consell Comarcal del Montsià, acompanyada dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Amposta Marc Fornós, Miquel Subirats i Núria Marco, el president del C.B. Amposta, Josep Valmaña, i Carmen Delgado, directiva de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.aspn


Foto: C.B. Godall, campió de la Copa Montsià 2019



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades