HOME




   
 
BOWLING TENPIN: KEYLA VÁSQUEZ CAMPIONA DEL CIRCUIT FEMENÍ  (02.07.2019)
     
 

Keyla Vásquez de Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí campiona del Circuit individual femení amb un total de 55 punts i s’emporta tots els premis especials, millor partida scratch i handicap amb 262 i 284 respectivament i el premi a la millor jugadora amb handicap amb 4763 pals.


Lluita per les tres primeres places, les puntuacions van anar molt ajustades entre les cinc primeres places, un punt va determinar les posicions, Lia Mojarro també del club Xtreme va quedar segona amb 54 punts i se’n va endur el premi a la millor jugadora scrastch amb una mitjana de 191,78 , el podi el va completar Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona amb 53 punts.


Classificacions : Keyla Vásquez, Lia Mojarro, Íngrid Julià, Montserrat Sánchez del Nou Bowling Club de Mataró, Núria Crespo, Xtreme BC, Cristina Sanz, CB Les Corts, Núria Melchor, Xtreme BC,  Elena Vila, ABSC2015, Irene Molera, CB Les Corts, Marina Sarda, Sweetrade BC Les Franqueses, Gemma García, Nou BC, Desireé Hernández, Mediterrània BC de Barcelona, Evelyn Dominici, Xtreme BC, Núria Pons, Team Ilerdense de Lleida.


Un total de 17 esportistes han pres part al circuit organitzat pel Club Bowling Les Corts  en el que s’han disputat quatre proves celebrades de febrer a juny. Diumenge passat les instal·lacions de Bowling Paradise de Granollers van acollir la darrera prova, un cop acabada la competició es va fer el lliurament de trofeus i premis de mans de Roser Romero, presidenta del Club Les Corts, a més de les tres primeres, van obtenir un record de participació fins a la vuitena classificada.


http://www.fcbb.cat/qubic_comunicacions_circuitfemeni.asp


http://www.fcbb.cat/qubic_historic.asp



Foto1: podi


Foto 2: grup de les guardonades



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades