HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB GODALL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (08.07.2019)
     
 

El C.B. Godall es proclamà campió de la setzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge 7 de juliol a les pistes de bitlles de la Zona Esportiva de El Perelló (Baix Ebre). L’equip del Montsià, format per Joaquim Montserrat, Ana Maria Muñoz, Hipólito Meiriño, Ramon Centelles i Jaume Fandos es va imposar en una gran final al C.B. la Penya del Bistec (390 - 350), aconseguint el seu primer títol en una gran competició a nivell de Catalunya.


Els de Godall van vèncer en quarts de final al Nayox Seat Tàrrega, i en seminals al Perxa d’Astor (Sant Feliu de Buixalleu), que en quarts havia batut a l’equip del Vic Bitlles. Per la seva banda, la Penya del Bistec (Tordera) va guanyar en quarts de final a l’Ivars d’Urgell, i al Colobrers (Castellar del Vallès), en semifinals. Els del Vallès havien superat a Vilabrú (Palafrugell), en el duel de quarts de final.


El lliurament de premis va estar presidit per Maria Cinta Llaó, alcaldessa de El Perelló, acompanyada de Gemma Millan, delegada a Tarragona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Isabel Pallarès, presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de El Perelló, i Francesc Brull, responsable de la secció de bitlles d’aquesta entitat, organitzadora de la competició.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: C.B. Godall, campió de la Copa Generalitat 2019.


Retransmissió d’un reportatge pel canal Esports3 aquest dimarts



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades