HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 2A COPA INTERCONTINENTAL – LA SELECCIÓ CAP A GUATEMALA  (11.07.2019)
     
 

Aquest proper divendres dia 12 de juliol, la Selecció Catalana de Bowling Six (bitlles catalanes), marxarà cap a Guatemala per a disputar la 2a Copa Intercontinental. La delegació catalana, encapçalada pel tècnic de la FCBB Toni Solé, estarà uns dies a la localitat de Panajachel, a la zona del llac Atitlàn, per tal d’aclimatar-se i preparar la competició.


El dia 16 es traslladaran a la ciutat d’Antigua Guatemala, on fins el dia 20 se celebrarà la competició, que començarà amb la modalitat de dobles femenins, masculins el dia 17, dobles mixtes el dijous divuit, d’equips mixtes el dia 19, i finalitzarà amb la competició individual màster, femenina i masculina, per eliminatòries directes el dissabte 20 de juliol.


La Selecció Catalana està formada per dos bitllaires ja experimentats, Gerard Albiol (C.B. la Galera), i Marta Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), que ja van competir en la 1a Copa Intercontinental l’any 2012 a El Salvador, i dos prometedors joves, Laia Roura i Biel Poch, del prolífic planter del C.B. la Penya del Bistec de Tordera.


 


Foto: Selecció Catalana de bowling six 2019



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades