HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ CATALANA ÚLTIMA LA PREPARACIÓ  (16.07.2019)
     
 
Els components de la Selecció Catalana de Bowling Six estan acabant la seva preparació de cara a la 2a Copa Intercontinental que es disputarà a Antigua, Guatemala, del 16 al 20 de juliol, en la concentració que han fet a Panajachel, a la zona del Llac Atitlán.

El darrer entrenament abans de les sessions oficials s’ha fet aquest dilluns en un espai públic, en el passeig que voreja el llac Atitlán a Panajachel. L’activitat també ha servit per fer promoció de les bitlles catalanes entre la població autòctona i els molts turistes que visiten aquesta zona. Qui ha volgut ha pogut afegir-se a l’activitat i tastar el nostre esport aconsellat pels membres de la selecció.

Avui dimarts, l’expedició catalana deixarà Panajachel i els meravellosos paisatges d’aquesta terra per viatjar per carretera cap a Antigua, on dimecres començarà la competició, amb la cerimònia inaugural i la disputa de la modalitat de dobles femenins i masculins. Amb aquesta modalitat començarà el duel intercontinental entre Guatemala i Catalunya.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades