HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 25È ANIVERSARI DEL SIURANENC D’HORTA  (02.08.2019)
     
 

El passat dissabte 27 de juliol, va tenir lloc a les pistes de la Plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, l’acte central de la celebració del 25è aniversari del C.B. Siuranenc d’Horta. Com a convidats, sis clubs d’arreu de Catalunya,  Alls Secs Piquen de Mont-ras, Fartucs Bitlles de Cornellà, la Galera, Miralcamp, Perxa d'Astor de Sant Feliu de Buixalleu i els badalonins Termites Llefià, més un equip format per joves dels Lluïsos d'Horta.


Després d'un bon esmorzar comença el campionat de bitlles. Es disputen les dues primeres partides, i seguint el programa previst, a 3/4 de 12 s’han de donar els premis del Fotoconcurs 25. Però la pluja fa acta de presència i esguerra la matinal bitllaire. Mentre es prepara el dinar de germanor, hi ha temps per lliurar els premis del campionat de bitlles, que guanyen els Alls Secs Piquen, i els records a totes les persones presents en la celebració


A la tarda para la pluja, i el bon drenatge de les pistes permeten fer una original tirada individual preparada per a l'ocasió. Tots els bitllaires convidats comproven la dificultat de la prova. Finalment en José Luís Sánchez dels Alls Secs Piquen queda primer, seguit de Joan Legua dels Termites i tercer és en Jordi Burgas, també dels Alls Secs.


Foto 1 – logo 25è aniversari Siuranenc


Foto 2 – Ferran Herrera, president del Siuranenc i José Luís Sánchez guanyador individual



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades