HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VERÒNICA ENTRENA CAMPIONA DE LA 12A COPA GIRONINA  (10.09.2019)
     
 

Verònica Entrena de La Penya del Bistec de Tordera es va erigir campiona de la 12a Copa Gironina, celebrada diumenge 8 de setembre a Torrent, amb la participació dels 64 millors jugadors de la lliga 2018-2019.


Merescuda victòria de Verònica que va obtenir molt bons resultats en el decurs de la competició, en els enfrontaments de semifinals, Veronica es va imposar per 84 a 68 a Jesús Espinosa del CB Esclanyà, mentre Teresa Botet del CB Palamós s’imposava a Raul Leyes del Vall-llobrega per la mínima 76 a 74, la final la van disputar Verònica Entrena contra Teresa Botet amb victòria de la primera per 68 a 58, el tercer lloc va estar per Raúl Leyes i el quart lloc per Jesús Espinosa.


En la final consolació la victòria va ser per Manel Carrasco del Club de Bitlles Torrent en vèncer a la companya de club, Visi Salcedo per 84 a 62, quedant en tercera posició, Ramon García del CB Mont-ras va guanyar el pas a la final en vèncer Daniel Duch del C.B. Torrent per 76 a 64, ajustada partida final entre Ramon Garcia i Manel Carrasco 66 a 62.


Cal destacar la única partida de 90 assolida per Teresa Botet del Club de Bitlles Palamós i actual campiona individual  de Catalunya en categoria absoluta.


La competició organitzada pel Club de Bitlles Els Cremats de Mont-ras, enguany amb la col·laboració del Club de Bitlles Torrent que els va cedir les magnifiques pistes en un marc incomparable en mig del bosc, va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Darder, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Enric Caner representant de l’Ajuntament de Torrent, acompanyats per Visi Salcedo, presidenta del CB Torrent i Manel Cruz, campió de l’any passat que com ja és tradició va fer el traspàs de copa de campió, en el mateix acte en Josep Marcó del CB. Els Cremats va nomenar als 11 campions anteriors.


Foto 1: Podi Copa Gironina amb Ernest Darder i Enric Caner


Foto 2: Podi final consolació amb Ernest Darder i Enric Caner



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades