BITLLES CATALANES: ROSER ENRICH I PAULINO GARCÍA CAMPIONS DE LLEIDA  (23.09.2019)

Roser Enrich del C.B. Ametllers, i Paulino García del C.B. los del Huerto, es van proclamar campions en la segona edició del Campionat Individual de Lleida celebrat a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), el passat 22 de setembre.

El campionat es va celebrar seguint el format del Campionat de Catalunya Individual. Tots els participants, que van obtenir la classificació gràcies als Circuits Individuals 2018-19, van disputar dues partides de classificació, i un cop sumades les puntuacions, es van classificar per la final els 10 millors homes i les 5 millors dones. En la final, Roser Enrich es va imposar a Carme Canals (Olius), i Katia Martín (los del Huerto),  segona i tercera classificades en categoria femenina. En categoria masculina, darrera Paulino García, van classificar-se Miguel Ferrer (Olius), i Jordi Vilanova (Tàrrega).

Un total de 40 esportistes, 30 homes i 10 dones, representant a 11 clubs de les Terres de Ponent van prendre part a la competició organitzada pel C.B. Olius amb el suport de l'Ajuntament d'Olius, el Consell Comarcal del Solsones i  la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

En finalitzar el campionat es van lliurar els preceptius trofeus als millors jugadors i jugadores. Es van encarregar de fer-ho l’alcalde d’Olius Toni Màrquez, Sara Alarcón, Presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Koen Balcaen, president del C.B. Olius, acompanyats del Senador Xavier Castellana i la regidora d’Olius Dolors Travesset.