HOME




   
 
BOWLING: MEDITERRÀNIA LIDER DE 3A DIVISIÓ DEL GRUP B  (27.10.2019)
     
 

L’equip D del Mediterrània Bowling Club,  format per Daniel i Jaume López de Murillas, Jordi Picas,, Ramon Puyo i Ricardo Serrao, ha estat el millor equip de la primera jornada de la Lliga Catalana de 3a divisió aconseguint 41 punts dels 50.


Aquest cap de setmana les Instal·lacions d’Ilusiona Splau, situades al Centre Comercial Spalu de Cornellà, han acollit la primera jornada dels grups A i B que conformen  la 3a divisió. En la jornada celebrada dissabte amb els equips del grup A, el capdavanter és l’equip C del Joventut Al-Vici de Castelldefels també amb 41 punts.


El grup A, juntament amb el Joventut Al-Vici el formen, Seeker’s CB i  Mediterrània C de Barcelona, CB Penedès del Vendrell, CB Terrassa B i Team Ilerdense de Lleida, mentre que el grup B el formen, juntament amb el Mediterrània D, Comarcal de Terrassa, Sant Andreu i Les Corts de Barcelona, Terrassa C i C.B. Girona de Salt.


Pel que fa als resultats individuals, Irene Molera del Club Les Corts ha estat la millor de la jornada amb 176 de mitjana, i Daniel López de Murillas del Mediterrània ha aconseguir la millor partida amb 234 pals.


La propera jornada està prevista pels dies 16 i 17 de novembre, els equips del grup A, disputaran les seves partides a les instal·lacions d’Ozone Lleida, mentre els equips del grup B es desplaçaran a Platja d’Aro.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Equip D Mediterrània BC.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades