HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME A HOSTALRIC  (28.10.2019)
     
 

Per primera vegada, Hostalric ha acollit una jornada de la Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes. Ha estat el passat dissabte 19 d’octubre, quan s’han disputat a les noves pistes de bitlles d’aquesta localitat, les partides corresponents a les jornades 3 i 4 d’aquesta competició. El club local, Club de Bitlles Emmurallats, presidit per Francesc Sitjà, ha demostrat que tot i ser un club novell en aquesta competició, disposa d’una gran capacitat d’organització.


Esportivament, la jornada ha servit per refermar el lideratge de l’equip A del Mallorquines-Sils i el Calella Marxa Far, que han guanyat totes les partides disputades fins ara. Els segueixen, amb tres victòries i una derrota Calella Marxa Torretes, Perxa d’Astor Taronja i Blanes.


Malauradament la festa bitllaire no ha estat complerta, ja que s’han hagut d’ajornar alguns enfrontaments degut al traspàs de Josep Luna, jugador del C.E. la Bitlla Atòmica de Tordera, i familiar de diferents membres del C.E. Bitllaires de Fogars, a qui donem el més sentit condol.


Foto:  Pistes de bitlles d’Hostalric


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades