HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (30.10.2019)
     
 

520 esportistes de 60 clubs de tot el país participen en la novena edició dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que s’han posat en marxa aquest passat cap de setmana 26/27 d’octubre, amb la celebració de les dues primeres partides. La jornada s’ha celebrat a 17 seus diferents repartides per les quatre províncies catalanes.


Les millors jugadores en les diferents categories femenines han estat Maria Gómez (COP), en categoria sènior, Mariona Trullols (Olius), en sub 25. Pel què fa a les categories del Circuit Infantil, benjamina, alevina i infantil, han estat respectivament Laia Riu (Fartucs Bitlles), Marina Villalbí (Godall), i Marta Subirats (Catalònia de Jesús)




En homes, Ferran Herrera (Siuranenc d’Horta), i Manel Solsona (Ivars), han estat els millors en categoria sènior, mentre que en sub 25 qui més ha puntuat ha estat Emmanuel Ortega (Alls Secs Piquen). Marc García (la Sénia), Arnau Barrera (la Penya del Bistec), i Abel Cabellé (la Penya del Bistec), han estat els millors en les categories benjamina, alevina i infantil.

La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 23/24 de novembre, i també comptarà amb 17 seus diferents, 4 el dissabte 23 i 13 el diumenge 27.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Ferran Herrera (Siuranenc d’Horta),competint a la seu de Torelló



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades