BOLOS LEONESES: ANDRÉS GONZÁLEZ CAMPIÓ DEL MÀSTER 2019  (04.11.2019)

Èxit dels jugadors del Club de Bolos Leoneses el Negrillón de l’Hospitalet, en la 17a edició del Torneig Màster de Catalunya, Andrés González es va erigir campió del torneig 2019 amb un total de 685 punts, seguit de Santiago Martínez i Ramon Cuesta amb 658 i 635 respectivament.

Pel que fa a la segona categoria, ajustats resultats entre el primer i segon classificat, Manuel Marcos del Negrillón s’ha imposat a Gregorio Valcarcel també  del Negrillón per només 10 punts de diferència, el tercer lloc ha estat per Luis Manuel Gonzalez del Club de Bolos Leoneses de Horta amb 402 punts.

La competició es va celebrar diumenge 3 de novembre amb la participació dels 15 millors classificats de la primera categoria i els 8 millors de segona, a les pistes del Club El Negrillón, situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.

El tradicional lliurament de trofeus va tancar la jornada esportiva, els guardonats els van rebre de mans de Joan Ricart, president de la Federació de Bitlles i Bowling. En el mateix acte s’ha lliurat als clubs Negrillón i Horta un joc de bitlles.

La competició ha estat organitzada pel Club de Bolos Leoneses El Negrillon, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.