HOME




   
 
BOWLING TENPIN: FERNANDO GÓMEZ PARTICIPA AL GOES SÈNIOR OPEN  (12.11.2019)
     
 

Bons resultats de Fernando Gómez del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels, al 1st Goes Sènior Open, que es va celebrar del 3 al 8 de desembre a les instal·lacions de Bowling Goes, situades a la ciutat de Goes, Països Baixos.


Fernando tot i quedar-se a 13 pals d’entrar a la final va obtenir molt bons resultats amb un total de 3553 pals (197,38 de mitjana). D’altra banda cal destacar la tercera posició final del gran jugador i amic José Ignacio Estevez “Jochi” que va classificar-se amb una sèrie de 1441 (240,17 de mitjana) i va assolir la millor partida del campionat amb 299, Jochi va entrar primer a la final i va  classificar-se 3r en acabar el primer pas de semifinals, va superar el segon pas en la quarta posició i en la decisiva va recuperar la tercera plaça.


Un total de 134 esportistes, 99 homes i 35 dones de 12 federacions europees (Alemanya, Anglaterra, Catalunya, Bèlgica, Escòcia, Espanya, Finlàndia, França, Itàlia, Malta, Països Baixos i República Txeca) van prendre part a l’11 i darrera parada de l’ISBT 2019, International Senior Bowling Tour.


http://www.seniorgoesopen.eu/results.html


Foto: Fernando Gómez



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades