HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 2019, UN GRAN ANY PEL CLUB DE BITLLES GODALL  (13.12.2019)
     
 

L’any 2019 ha estat un any ple d’èxits pel C.B. Godall, tant a nivell de competicions per equips com  en competicions individuals. La victòria més important ha estat sens dubte en la Copa Generalitat. El Godall es va imposar en una gran final, disputada a El Perelló (Baix Ebre), a primers de juliol, a la Penya del Bistec, obtenint així el seu primer gran títol a nivell de Catalunya.


Un parell de mesos després es proclamava vencedor de la Supercopa, derrotant al Vall-llobrega, campió de Catalunya de Clubs, en un campionat disputat a Barcelona. En la Lliga Terres de l’Ebre l’èxit ha estat total, sent campió de primera divisió el Godall A, i campió de segona el Godall F, que aconseguia així l’ascens de categoria. En Lliga Catalana el Godall va ser segon del Grup 4.


En l’apartat individual, categoria sènior, han destacat Jaume Fandos, que el mes de maig es proclamava campió dels Circuits Individuals, a més de ser el segon millor jugador de primera divisió de la Lliga Terres de l’Ebre. Mari Luz Cañadas va ser la millor bitllaira de segona divisió d’aquesta lliga, i Ana Maria Muñoz segona de primera divisió. En categories de joves Dúnia Rangel (benjamina), Marina Villalbí (alevina), i Sara Arasa (infantil), van ser primeres dels Circuits Individuals. A més a més, Dúnia Rangel i Sara Arasa es van proclamar campiones de Catalunya de les seves categories, i van formar part de la Selecció Catalana Infantil que es va proclamar campiona del Gran Premi Catalunya.


El C.B. Godall, presidit per Francisco Aguiar, va ser fundat el febrer de 2007, i des de llavors participa en les competicions oficials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. En la present temporada (2019-2020), compte amb un total de 37 llicències, 20 d’elles femenines. Participa a la Lliga Terres de l’Ebre amb sis equips i lidera la classificació de primera divisió (Godall B), i també és líder del Grup 6 de la Lliga Catalana.


 


Foto: l’equip del Godall vencedor de la Supercopa 2019

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades