HOME




   
 
BOWLING: MOISES PÉREZ CAMPIÓ DEL 2N OPEN MEDITERRÀNIA  (22.12.2019)
     
 

Moisés Pérez del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, campió del 2n Open Mediterrània Chritsmas Challenge , celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling, del 10 al 22 de desembre.


Moisés s’ha imposat a Lluis Montfort del Sweetrade BC Les Franqueses a la partida final que ha decidit el campió per 235 a 227, en la partida anterior  Moisés  s’ha desfet amb comoditat d’Adrià Mejía del Mediterrània BC, per 289 a 185, per altra banda en Lluís ha desbancat a Marina Sardà també del Sweetrade  per 234 a 196. Adrià i Marina han jugat pel 3r i 4art lloc.


Classificació final a vuit, Moisés Pérez, Lluis Montfort, Adrià Mejía, Marina Sardà, Julien Droz, Diamond BC de Sabadell, Íngrid Julià, Sweetrade BC, Daniel Villarroya, CB Tomahawk de Bellvís i Cristian Colmenar del Mediterrània. Joan Vall del BC Diagonal,  ha estat el campió del premi Memorial Jaume Grau, fundador del club, per haver obtingut la millor partida amb handicap i no haver entrat a la final. Altres resultats a destacar han estat la millor partida de tot el torneig aconseguida per Moisés Pérez amb 289 d’altra banda Marina Sardà va assolir la millor sèrie de classificació amb 1346 pals.


Rècord de participació amb 61 esportistes de 12 clubs catalans van disputat les sèries de classificació per obtenir una de les 20 places  de la semifinal de diumenge.  


El tradicional lliurament de premis i trofeus ha anat a  càrrec de Daniel González, president del Mediterrània Bowling Club, els 20 semifinalistes han obtingut premi.


La competició  excel·lentment organitzada pel Club Mediterrània ha comptat amb el patrocini de Rianxeira i Harinas Yolanda , i amb el suport de Baix Bowling i de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Moisés Pérez amb Lluis Montfort i Adrià Mejía

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades