HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 30 ANYS DEL CB LA SÉNIA  (30.12.2019)
     
 

El passat 14 de desembre, el C.B. la Sénia va celebrar el seu 30è aniversari, amb un campionat social i un dinar de germanor amb socis, amic i bitllaires, antics i actuals, que han fet possible que aquest club del Montsià sigui dels pocs que competeixen federats des dels inicis de les competicions oficials de bitlles catalanes.


En aquests 30 anys els diferents equips de la Sénia han aconseguit guanyar 4 lligues de les Terres de l’Ebre, sent dues vegades segons i dues tercers de la primera divisió d’aquesta competició. La Sénia, com a campió de Lliga va disputar el primer Campionat de Catalunya de Clubs l’any 1995, quedant segon classificat. L’any 2013, l’equip de la Sénia va quedar semifinalista de la Copa Generalitat. Actualment compta amb dos equips a la segona divisió de la Lliga Terres de l’Ebre, un d’ells format quasi íntegrament per bitllaires de menys de 18 anys.


El club senienc sempre ha sigut un dels més actius en la promoció de les bitlles catalanes, i els seus joves esportistes han aconseguit grans fites al llarg d’aquests 30 anys: en total ha aconseguit 18 podis masculins i 10 de femenins en els diferents campionats de Catalunya disputats, des de categoria absoluta fins a benjamina.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades