HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MALLORQUINES-SILS A RECUPERA EL LIDERAT DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME  (13.01.2020)
     
 

Dues històriques partides (394 i 389 punts), contra el Calella Marxa Far li han permès al Mallorquines-Sils A recuperar el liderat de la Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes, una de les més igualades que es recorden des de que se celebra aquesta competició. L’equip de Sils lidera la classificació general amb 26 punts, després d’haver aconseguit 13 victòries i només una derrota en les 14 partides que ha disputat fins ara.


Segueixen als de la Selva, amb 24 punts, Gent de Barri de Pequín de Calella – que també va tenir una bona actuació el dissabte passat – Perxa d’Astor Negre de Sant Feliu de Buixalleu, la Bitlla Atòmica de Tordera i Calella Marxa Torretes. Amb 22 punt hi trobem el Calella Marxa Far.

La propera jornada se celebrarà el dissabte 18 de gener al Parc de la Sardana de Tordera (Maresme). El líder s’enfrontarà al Bistec Poc Fet, un dels equips de la Penya del Bistec de Tordera, mentre que Barri de Pequín ho farà contra els Pinetells de Pineda. També destaquen els enfrontaments entre Calella Marxa Far – Perxar d’Astor Negre, i Mallorquines-Sils B – la Bitlla Atòmica.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  Pistes de bitlles de Sils



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades