HOME




   
 
BOWLING: JORDI GARCÍA A PUNT DE LA PARTIDA PERFECTE  (27.01.2020)
     
 

Un patró molt exigent ha fet difícil la uniformitat en els resultats de la primera sèrie dels Campionats Nacionals de Catalunya, tot i això s’han assolit partides molt altes, destacant la partida quasi perfecte de Jordi García amb 297 pals.


A més de la partida d’en Jordi del Sweetrade BC, cal destacar-ne altres com la d’en Yu Wen Lee també del Sweetrade (279) , Francisco Hernández Espinosa del Club Seven-3 de St. Vicenç dels Horts (257) i els 254 d’Albert Roca del Joventut Al-Vici de Castelldefels entre d’altres.


Pel que fa a les classificacions provisionals, l’equip A del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Lluís Montfort i Yu Wen Lee, encapçala la classificació provisional d’equips, seguits per l’equip del Diamond Bowling Club de Sabadell amb, Eduard Albert, Francisco Hernández Salguero, Diego Peña i Julien Droz, el tercer lloc l’ocupa el conjunt del BC Diagonal de St. Vicenç dels Horts, format per, Enrique Rosa, Joan Vall, José Rubio i Sergi Montaña. En la prova de parelles, Lia Mojarro i Keyla Vásquez de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí lideren la prova femenina, seguides de Irene Molera i Francisca Melèndez del CB Les Corts de Barcelona, Lluis Montfort i Yu Wen Lee, encapçalen la classificació masculina, seguits d’Àlvar Cardona i Artur Colomer, Ángel García i Antonia Rius son líders de la prova de parelles mixtes, en segon lloc la parella del CB Granollers, Eva Pelagio i Joel Tortosa.


Les instal·lacions Ilusiona Bowling Splau de Cornellà, van acollir la primera sèrie del 18 al 26 de gener. La propera sèrie tindrà lloc a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa del 23 de febrer a l’1  de març.


Foto: Jordi García Lorés


http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades