HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLTA EMOCIÓ EN EL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (28.01.2020)
     
 

Després de celebrar-se la tercera jornada del Circuit Individual Infantil, comencen a definir-se les posicions capdavanteres en totes les categories de què consta aquesta competició, de la que ja s’han disputat 6 de les 10 partides.


En les categories femenines, Laia Riu (Fartucs de Cornellà), domina en benjamines per davant d’Inés Ventura (la Galera), i Júlia Triadó (Calella Marxa). Judith Ruiz (Vall-llobrega), és líder en la categoria alevina, seguida de Ysabel Pelegrina (Olius), i Dúnia Rangel (Godall). En infantil Marta Subirats (Catalònia de Jesús), és primera, seguida per Sara Arasa i Ainhoa Cardona, totes dues de Godall.

En benjamí masculí Ferran Casas (Olius), és el primer classificat, seguit d’Àlex Berrocal (Alls Secs Piquen de Mont-ras), i empatats en tercera posició Bernat Puigpinós (Olius), i Marc García (La Sénia). Tomàs Bedós (Blanes), és líder en categoria alevina, seguit per dos jugadors de la Penya del Bistec de Tordera, Arnau Barrera i Miquel Manresa. En categoria infantil Abel Caballé (la Penya del Bistec), és líder destacat davant de Pol Clemente (Godall), i Lleonard Cortiella (la Galera).


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 29 de febrer i 1 de març de 2020.


Foto: Tots els participants, petits i grans, a la seu de Godall


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades