HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZA LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA CATALANA  (04.02.2020)
     
 

El cap de setmana 1-2 de febrer, ha finalitzat la primera volta de la 9a edició de la Lliga Catalana de bitlles, competició en la que participen 49 equips en representació de 47 clubs de tot Catalunya, distribuïts en 6 grups de proximitat territorial.


El Guinardó lidera amb comoditat el Grup 1, amb 22 punts, seguit del Salomó amb 16 i el Viladecans amb 13. En el Grup 2 hi ha més igualtat: el Siuranenc d’Horta és primer també amb 22 punts, seguit de Perxa d’Astor amb 20 i COP amb 18. Aquests grups estan formats per set equips cadascun, majoritàriament de la província de Barcelona.


El Grup 3, format per deu equips, la majoria del Baix Empordà, està en primera posició Alls Secs Piquen, amb 30 punts. Segon és el Vilabrú amb 26 i Vall-llobrega i Torrent empaten en tercera posició amb 24 punts cadascun. Llofriu i Palamós en tenen 22.


Els equips lleidatans estan englobats en els grups 4 i 5 (10 equips en cadascun). En el 4, Miralcamp i Nayox Seat Tàrrega lideren la classificació amb 34 i 32 punts respectivament. La classificació del Grup 5 està més anivellada, sent primer el Igualada amb 26 punts, seguit d’Olius i Bellpuig amb 24, Ivars amb 22 i los del Huerto amb 20.


Vinaròs encapçala la classificació del Grup 6, format per cinc equips de les Terres de l’Ebre, amb 12 punts, seguit de Godall amb 10 i la Galera amb 8. Aquest grup començarà la segona volta el cap de setmana 15/16 de febrer, mentre que la resta de grups ho faran el proper cap de setmana.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: el C.B. Siuranenc d’Horta és el líder del Grup 2


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades