HOME




   
 
BITLLES CATALANES: RECONEIXEMENT ALS ESPORTISTES JOVES DE TERRES DE L’EBRE  (11.02.2020)
     
 

Dissabte passat 8 de febrer i per segon any consecutiu, el Govern ha homenatjat a disset esportistes ebrencs pels seus èxits aconseguits l’any 2019 en els diferents Campionats de Catalunya.


Les joves promeses  dels clubs, Amposta, Catalònia de Jesús, Godall, La Galera i la Sènia, van ser guardonats amb  una medalla personalitzada amb el seu nom i el lloc que van aconseguir al campionat, així mateix  es va fer un reconeixement especial a Sara Arasa, Dúnia Rangel i Marta Subirats, components de la selecció catalana infantil i guanyadores del Gran Premi Catalunya de bitlles.



Club Godall: Sara Arasa (campiona infantil); Dúnia Rangel (campiona benjamina); Marina Villalbí (sots-campiona alevina); Vinyet Fornós (3a classificada infantil); Maria Rangel (Sots-campiona infantil); Ainhoa Cardona (4a classificada infantil) CB La Sénia: Héctor Pérez (Sots-campió benjamí); Izan Angullo (sots-campió infantil); Marc García (5è classificat benjamí); Gorka Lleixà (7è classificat benjamí); Iris Bel (8a classificada sub 18); CB Catalònia de Jesús: Marta Subirats (campiona alevina); Mina Morcillo (3a classificada alevina); Sofía Ortega (6a classificada infantil); CBLa Galera:  Andrea Cortiella (3a classificada benjamina); Lleonard Cortiella (7è classificat infantil); CB Amposta: Joel Picón (6è classificat sub 18).


En el mateix acte també es va homenatjar les entitats i la Federació per la seva tasca de promoció i van estar representades pels seus presidents i presidentes, Roser Cherta (CB La Galera), Francisco Aguiar (CB Godall),  Natàlia Verge (CB La Sénia), Ramon Ferrando (Catalònia de Jesús), Tony Limbos secretari del CB Amposta i Gemma Millan Delegada de la FCBB a Tarragona.


L’acte de reconeixement es va celebrar a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre a Tortosa i va estar presidit per la Sra. M. Cinta Espuny, Representant de l’Esport a Terres de l’Ebre.


També hi han estat presents l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, la 2a Tinent d’Alcalde de Godall, Sira Villalbí, el Regidor d’Esports de Tortosa, Ximo Martorell, Pau García, Regidor d’Esports de la Sénia, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Amposta, Marc Fornós i Josep Pere Puig, Regidor d’Esports EMD Jesús.


http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-recepcio-bitlles-t.ebre


https://youtu.be/QAg1j0wT8D4


Foto: Grup guardonats amb autoritats.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades