HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA BARCELONA – SIURANENC B I COLOBRERS A LÍDERS  (18.02.2020)
     
 

El Siuranenc d’Horta B i el Colobrers A de Castellar del Vallès lideren respectivament els Grups A i B de la primera fase de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes. A falta de disputar-se les dues últimes partides d’aquesta primera fase, els dos equips s’han assegurat matemàticament formar part del grup que lluitarà pel títol de lliga en la fase final de la temporada.


L’equip B del Siuranenc d’Horta encapçala la classificació del Grup A amb 26 punts – 13 victòries en 16 partides – quatre més que el Sagrada Família, segon classificat. En tercera posició estan empatats a 18 punts To-k-fusta de Badalona, la Ràpita i Riudebitlles. En el Grup B, Colobrers A és primer amb 28 punts, seguit de Termites Llefià A i Termites Llefià C amb 22 i 20 punts respectivament, seguits del Guinardó amb 19.

Les dues últimes partides de la primera fase es disputaran el proper diumenge 8 de març. El Grup A competirà a les pistes de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès),  mentre que el Grup B ho farà a Barcelona (Barcelonès), a les pistes del Parc del Centre del Poblenou.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto:  Siuranenc d’Horta B, líder del Grup A de la Lliga Barcelona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades