HOME




   
 
BOWLING: LES GAVARRES BC CAMPIONS DE LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ  (08.03.2020)
     
 

L’equip de Les Gavarres BC de Reus format per, Alfredo Cadenas, Daniel Jordan, Javier Díez, Josep M Contijoch,  José Mora i Joan Manel Burull, s’ha erigit campió de la Lliga Catalana de primera divisió 2019-2020 i assoleix l’ascens a la divisió d’honor.


L’equip reusenc han sumat un total de 134 punts, 10 més que l’equip B del Joventut AL-Vici de Castelldefels, amb, Borja Hernanz, Josep Pi, Jordi Ponsico, Jordi Maurel, Miquel Àngel Roig i Rafael Cervantes, classificat en segon lloc, aquest equip no podrà assolir l’ascens a la divisió d’honor a causa que el club ja té un equip a la màxima divisió. El Comarcal CB de Terrassa com a tercer classificat obté el dret a l’ascens , l’equip vallesà l’ha format Alexey Prokorov, Antonio Ruiz, Benito Boira, Felipe Berruezo,  Manel Ciero, Manuel López, Àngels i Glòria Sala.


L’equip B del  Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, disputaran la final de permanència prevista per diumenge 10 de maig, els equips del Terrassa BC i Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts baixen a la tercera divisió.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Les Gavarres Bowling Club



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades