HOME




   
 
BOWLING: REPRESA DE LA LLIGA MEDITERRÀNIA   (26.06.2020)
     
 

Desprès de l’aturada forçada per la Covid19, el Mediterrània Bowling Club, reprèn la lliga setmanal. Per tal de garantir la distància de seguretat les jornades es disputen en 2 grups, un els dimarts  i els dimecres el segon grup i així completar la jornada.


A la lliga hi participen un total de 8 equips de 3 jugadors i reserves, els ajustats resultats preveuen una final molt emocionant, l’equip Las Burbujitas A, format per  Pedro Jiménez, Dani Lozano, Marc Martín, Adrián Mejía i Dani González encapçalen  la classificació a només 2 punts del New Team, amb Carlos Iranzo, Kristian Colmenar, Edgar Lewtchenko i Humberto Mauri,  i a 3 punts del 3r. Akastsuki que el formen David Vizcaino, Eric Mata, José Rubio, Kike Rosa i Juanjo Bustos.


Tot i que la lliga es disputava a les instal·lacions Ilusiona Splau de Cornellà, aquestes darreres jornades es celebraran a Baix Bowling. Està previst acabar el 8 de juliol, mentre que el lliurament de premis i trofeus no es farà fins el dia 14 a les mateixes instal·lacions.


Foto: Jornada de la Lliga a Sant Vicenç dels Horts


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades