BOWLING: JORDI TUBELLA CAMPIÓ INDIVIDUAL DE LA LLIGA TENPIN D’OR  (02.07.2020)

Jordi Tubella del Joventut Al-Vici C.B. de Castelldefels es va erigir campió individual de la 9a Lliga Tenpin d’Or, celebrada aquest dimarts a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. Aquesta ha estat la primera competició oficial després de l’aturada per la covid.

Resultats molt ajustats a la final i podi pels jugadors del Joventut Al-Vici, en primer lloc Jordi Tubella amb un total de 770 pals, seguit d’Álvaro-José Cardona amb 753 i en tercer lloc Albert Roca amb 740 pals. En 4t lloc Javier Taribó del Club Flecha-1 de Barcelona, 5è Àlvar Cardona el Sweetrade BC Les Franqueses, i el 6è, 7è i 8è lloc va ser Pau Ortega, Jordi Ponsico i Fernando Gómez, respectivament, del Joventut Al-Vici C.B.

Pel que fa a la prova d’equips, la competició va ser suspesa per la pandèmia quan s'havien disputat 18 jornades de les 28 que formen aquesta lliga. Davant la impossibilitat de celebrar les 10 jornades restants la junta directiva del club va donar per acabada la competició, atorgant el títol 2019-2020 a l’equip United Colors, integrat pels jugadors Fernando Gómez i Jordi Tubella amb un total de 135,5 punts;  en segon lloc l’equip Paper Groc, format per Álvaro-José i Àlvar Cardona amb 118,5 punts; l’equip BB+, amb David Ansaldo i Pau Ortega, ha estat  3r amb els mateixos punts.

En l’apartat de rècords, Álvar Cardona ha assolit el màxim amb la màxima sèrie i la màxima partida tant scratch com amb handicap. Les màximes sèries per equip han estat per Paper Groc, la màxima partida d’equip scratch ha estat per BB+ i amb handicap per l’equip Sense-i.

Tot i que la final individual s’ha celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling, les jornades de lliga en la que hi han participat  8 equips, es van disputar a les instal·lacions Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat. La competició ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B. i homologada per la FCBB.

Un cop acabada la competició es va tenir lloc el tradicional lliurament de premis de mans de Joan Creus, president del club organitzador sota les mesures estrictes de seguretat determinades per salut.

Foto 1: Campió individual i equips

Foto 2: finalistes