HOME




   
 
BOWLING: ASCENS DIRECTE A PRIMERA PEL CATS BC   (21.09.2020)
     
 

El Cats Bowling Club de Mataró, format per Manuel Hernández, Rafael Puig, Pablo Caballero, Pedro López, Pere Escobar i Xavier Comas, aconsegueixen l’ascens directe a la primera divisió en proclamar-se campions del grup B de 2ª divisió de la Lliga Catalana 2019-2020.


En segon lloc el CB Barcelona amb, Fernando Sanz, Xavier Albert, Jorge Ambrós, Pedro Tudela, Raúl García i Òscar Valverde. El Club Bowling Granollers va saber mantenir l’avantatge que portava al Breaking Bowlers de Barcelona, mantenint la tercera posició de sortida, posició que els dona el dret de disputar la final d’ascens a la primera divisió.


Diumenge 20 les instal·lacions de Bowling d’Aro van acollir la darrera jornada de lliga corresponent a la temporada 2019-20 amb totes les mesures de seguretat establertes en el protocol de la FCBB.


Un total de 6 equips i  41 esportistes han format el grup B de la 2ª divisió de la Lliga Catalana que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Club Cats Bowling – Campions



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades