HOME




   
 
1ER CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (02.03.2003)
     
 
MOISES PÉREZ guanya una trepidant final a LLUIS MONTFORT per 215 a 203.

Moisès Pérez, del Club Bowling Diagonal de Barcelona, ha estat el vencedor del primer Catalonia Open – Trofeu GALASA, després de guanyar en la darrera partida de la defensa de posició a Lluís Montfort (Club Bowling Límit) que defensava el primer lloc a la classificació, per 215 a 203. Monfort dominava per 10 punts i a la última tirada va ser superat per Moisès Pérez que va tancar la partida amb una excel•lent sèrie de tres strikes. En la partida prèvia per accedir a la final, Pérez es va desfer del seu company d’equip i actual campió estatal Marcial Ovide per 279 a 213, igualant la màxima partida del campionat obtinguda a les semifinals per Jochi Estevez. En dones la jugadora del Diagonal Sandra Torrents s’ha classificat el primera posició davant de la danesa Britt Brondsted i de Mònica Boldó.

S’ha celebrat a les instal•lacions de Bowling Pedralbes, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’empresa constructora GALASA. El campionat, homologat per la federació internacional, puntua pel ranking espanyol i compta per a la classificació pel mundial Kuala Lumpur 2003. S’ha aconseguit una inscripció excepcional, prop de 200 jugadors, amb la participació dels millors jugadors estatals. Els resultats han estat els següents:

1. Moisès Pérez (Diagonal) 2. Lluis Montfort (Límit) 3. Marcial Ovide (Diagonal 4. Sandra Torrents (Diagonal) 5. Jochi Estevez (Diagonal) 6. Britt Bronsted (Dinamarca) 7. Daniel Machón (Madrid) 8. Erwin Pascual (Diagonal) 9. Felipe Domene (Barcelona) 10. Manuel Ciero (New Strikes) 11. Juan Miguel Albizuri (Al Vici-Joventut) 12. Carlos Velasco (Capital).

A la jornada final han assistit Albert Batlle, regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Luis Miguel Santillana, representant el Consell Català de l’Esport, Joan Ricart i Aguilà, president de la federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Ricardo Gallego, conseller delegat de l’empresa patrocinadora GALASA.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades